Na prvem Razvojnem dnevu gozdno-lesnega sektorja, se je strokovni in širši javnosti predstavila cela vrsta razvojno-raziskovalnih projektov, kateri potekajo v gozdno-lesni verigi, kar dokazuje, da je les visokotehnološki material prihodnosti. Med osrednjimi tekočimi projekti so se predstavili tudi trije “lesarski” razvojni centri slovenskega gospodarstva; INTECH-LES, RC31 in RACE KOGO. Več o dogodku..

   Send article as PDF   
 

Komentarji so onemogočeni.

               
ESRR
.
ESRR

Operacija "Pametno akustično pohištvo": »Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj«. Trajanje: 24 mesecev. Vrednost javnega sofinanciranja operacije 308.725 EUR.

ESRR

Operacijo RC 31 delno financira Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega program krepitve regionalnih razvojnih potencialov za obdobje 2007-2013, 1. razvojne prioritete: Konkurenčnost podjetij in raziskovalna odličnost, prednostne usmeritve 1.1. Izboljšanje konkurenčnih sposobnosti podjetij in raziskovalna odličnost.