Med 10. in 12. decembrom je na GZS, Dimičeva 13 in v Hiši za dizajn management inovacije na Gerbičevi 51, Ljubljana, potekal “Kreativni bazar” v okviru SLO-HR čezmejnega projekta “Krepitev podjetniških kapacitet sektorjev kreativnih industrij na čezmejnem področju – Creative Startup”. Na dogodku se je predstavil tudi Razvojni center kreativne pohištvene industrije.

Namen dogodka je bil izboljšati konkurenčnost kreativnih podjetnikov na obmejnem področju, s posebnim poudarkom na tistih ustvarjalcih, ki svojo podjetniško pot šele začenjajo. Kreativni bazar jim je omogočil predstavitev lastnih izdelkov na sejmu, ter možnost navezovanja kontaktov s kupci ali investitorji. V sklopu sejma so potekale še predstavitve dobrih praks že uveljavljenih ustvarjalcev.

   Send article as PDF   
 

Komentarji so onemogočeni.

               
ESRR
.
ESRR

Operacija "Pametno akustično pohištvo": »Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj«. Trajanje: 24 mesecev. Vrednost javnega sofinanciranja operacije 308.725 EUR.

ESRR

Operacijo RC 31 delno financira Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega program krepitve regionalnih razvojnih potencialov za obdobje 2007-2013, 1. razvojne prioritete: Konkurenčnost podjetij in raziskovalna odličnost, prednostne usmeritve 1.1. Izboljšanje konkurenčnih sposobnosti podjetij in raziskovalna odličnost.