Ljubljana, 18. februarja 2016. Na Gospodarski zbornici se je v okvirju Razvojnega centra kreativne pohištvene industrije (RC31), odvila delavnica z naslovom Dizajn management kot pot k razvoju podjetja in produktov. Delavnico je vodila Lynne Elvins iz Velike Britanije. Na področju dizajna v povezavi z podjetji dela že preko 15 let. V Sloveniji že vrsto let sodeluje z Fakulteto za dizajn.

Delavnice se je udeležilo 9 udeležencev iz 8 podjetij in organizacij. Beseda je tekla o oceni in razvoju strategije oblikovanja izdelkov oz. storitev. Potrebno je razumeti, kako zasnova povezuje notranji poslovni načrt s potrebami zunanjih odjemalcev, potrebno je narediti revizijo oblikovanja in razumevanja različnih oblik storitev oblikovanja. Udeleženci delavnice so pridobili razumevanje kako oblikovati/načrtovati izdelke in storitve, da bodo vplivali na rast podjetja.

 

Komentarji so onemogočeni.

               
ESRR
.
ESRR

Operacija “Pametno akustično pohištvo”: »Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj«. Trajanje: 24 mesecev. Vrednost javnega sofinanciranja operacije 308.725 EUR.