Ljubljana, 2. oktober 2013 – Okrepitev vlaganj v razvoj, in to predvsem v podjetjih, je pomembna za izhod iz krize. To so se strinjali udeleženci današnje konference v organizaciji Združenja lesne in pohištvene industrije GZS in Oddelka za lesarstvo Biotehnološke fakultete ter soorganizatorstvu RC 31 d.o.o., na kateri so bili prikazani globalni razvojni trendi in uspešni slovenski podjetniški poslovni modeli v lesni in pohištveni industriji.

Uvodni pozdrav sta izrekli Andreja Kert, državna sekretarka na MGRT in mag. Tanja Strniša, državna sekretarka na MKO.

Na dogodku so bile prvič podeljene nagrade za naj-leseno gradnjo, naj-lesene izdelke in naj-inovativno rabo lesa. Uvodni nagovor je imel g. Skalar , direktor SPIRIT Slovenija, nagrade pa je podelila Andreja Kert  državna sekretarka na MGRT.

Kako pristopiti k razvoju oz prestrukturiranju je predstavila Dr. Amadea Dobovišek iz Publi Una d.o.o., svoje uspešne poslovne modele pa sta sta predstavila Emil Marinšek, direktor Maremico d.o.o. ter Matjaž Štefan, direktor Alpod, d.o.o..

Več o dogodku na spletni strani MGRT.

 

Komentarji so onemogočeni.

               
ESRR
.
ESRR

Operacija “Pametno akustično pohištvo”: »Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj«. Trajanje: 24 mesecev. Vrednost javnega sofinanciranja operacije 308.725 EUR.