21. maja 2015 je bila v Mestu oblikovanja Slovenija, na Dunajski cesti 123 v Ljubljani (nekdanja tiskarna Mladinska knjiga) mednarodna konferenca “Znamčenje v pohištveni industriji”.

Pomen blagovnih znamk v pohištveni industriji je danes zaradi zasičenosti trgov vse večji. Znamke ustvarjajo diferenciacijo, višajo dodano vrednost, večajo prepoznavnost in gradijo zaupanje kupcev. V okviru konference so priznani »brand« strokovnjaki iz Slovenije in tujine spregovorili o inovativnih pristopih pri znamčenju na področju pohištvene industrije, različnih strategijah pozicioniranja na trgu, ter skozi različne primere dobrih praks predstavili, kako z učinkovitim upravljanjem blagovnih znamk uspešno nastopiti na trgu.

Konferenco je organizirala Javna agencija SPIRIT Slovenija v sodelovanju z Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo ter ostalimi partnerji. Dogodka se je udeležilo preko 140 udeležencev.

 

Komentarji so onemogočeni.

               
ESRR
.
ESRR

Operacija “Pametno akustično pohištvo”: »Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj«. Trajanje: 24 mesecev. Vrednost javnega sofinanciranja operacije 308.725 EUR.