Ljubljana, 1. oktober 2013. Arhitekt in oblikovalec Robert Klun, je vodja projekta razvoja izdelkov na RC31 d.o.o., sodeloval na okrogli mizi “Izkušnja italijanskega oblikovanja”, ki je potekala v okviru pohištvenega sejma AMBIENT Ljubljana. Gost okrogle mize je Simone Micheli, toskanski arhitekt in notranji oblikovalec, Profesor na Polidizajnu in Politehniki za dizajn v Milanu, ki se je v svetu uveljavil s številnimi priznanji.

Izpostavljeno je bilo, da je pri oblikovanju uspešnega izdelka ali blagovne znamke, potrebno imeti v fokusu predvsem zadovoljevanje kupčevih potreb na način, da mu ta asociira pozitivne spomine. To generira maksimalno dodano vrednost v očeh kupca. Na drugi strani pa naj bi oblikovanje industrijskih izdelkov upoštevalo minimalizem pri porabi materialov in elementov, kar minimalizira izdelavni strošek. Prodaja takih izdelkov pa mora sloneti na zgodbi, vzbujanju pozitivnih emocij pri kupcih, individualiziranosti produkta.

 

Komentarji so onemogočeni.

               
ESRR
.
ESRR

Operacija “Pametno akustično pohištvo”: »Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj«. Trajanje: 24 mesecev. Vrednost javnega sofinanciranja operacije 308.725 EUR.