Ljubljana, 5. novembra 2014. Na tretji mednarodni konferenci A.L.I.C.E. – “Mostovi med dizajnom in managementom”, namenjeni tako oblikovalcem kot tudi in predvsem managementu podjetij, ki želijo z oblikovanjem in konceptom Dizajn managementa dvigniti konkurenčnost svojih izdelkov in podjetja, je Iztok Bizjak, predsednik Uprave RC31, predstavil tudi Razvojni center kreativne pohištvene industrije in njegove rezultate.

Konference sej je udeležil preko 200 udeležencev iz EU in držav JV Evrope. Več o dogodku si lahko ogledate TUKAJ.

 

Komentarji so onemogočeni.

               
ESRR
.
ESRR

Operacija "Pametno akustično pohištvo": »Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj«. Trajanje: 24 mesecev. Vrednost javnega sofinanciranja operacije 308.725 EUR.

ESRR

Operacijo RC 31 delno financira Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega program krepitve regionalnih razvojnih potencialov za obdobje 2007-2013, 1. razvojne prioritete: Konkurenčnost podjetij in raziskovalna odličnost, prednostne usmeritve 1.1. Izboljšanje konkurenčnih sposobnosti podjetij in raziskovalna odličnost.