Ljubljana 18. februar 2014. RC31 se vključuje v razvojno-raziskovalni projekt 7. okvirnega programa Evropske komisije. V ta namen je RC31 že pridobil t.im. PIC številko (Participant Identification Code), s katero se vsak udeleženec projektov financiranih iz javnih sredstev EU, validira kot upravičenec. V kratkem se pričakuje potrditev tudi vključitev v t.im. projekt v korist združenj malih in srednje velikih podjetij (Research for SMEs associations).

   Send article as PDF   
 

Komentarji so onemogočeni.

               
ESRR
.
ESRR

Operacija "Pametno akustično pohištvo": »Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj«. Trajanje: 24 mesecev. Vrednost javnega sofinanciranja operacije 308.725 EUR.

ESRR

Operacijo RC 31 delno financira Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega program krepitve regionalnih razvojnih potencialov za obdobje 2007-2013, 1. razvojne prioritete: Konkurenčnost podjetij in raziskovalna odličnost, prednostne usmeritve 1.1. Izboljšanje konkurenčnih sposobnosti podjetij in raziskovalna odličnost.