5. decembra 2017 je bil v Ljubljani organiziran 2. mednarodni Design Talk, ki je obravnaval nacionalne in mednarodne izzive na področju dizajna in design managementa kot najboljši strategiji za gospodarsko rast vsakega gospodarstva. Razprava je vključevala mednarodne strokovnjake s tega področja, pa tudi študente oblikovanja in design managementa nacionalnih in mednarodnih fakultet. Dogodek je organizirala Fakulteta za dizajn v sodelovanju z RC31.

 

Komentarji so onemogočeni.

               
ESRR
.
ESRR

Operacija "Pametno akustično pohištvo": »Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj«. Trajanje: 24 mesecev. Vrednost javnega sofinanciranja operacije 308.725 EUR.

ESRR

Operacijo RC 31 delno financira Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega program krepitve regionalnih razvojnih potencialov za obdobje 2007-2013, 1. razvojne prioritete: Konkurenčnost podjetij in raziskovalna odličnost, prednostne usmeritve 1.1. Izboljšanje konkurenčnih sposobnosti podjetij in raziskovalna odličnost.