Mednarodno združenje visokošolskih institucij s področja oblikovanja A.L.I.C.E. architecture-landscape-interiors-culture-emotions) je na mednarodnem, multidisciplinarnem znanstvenemu simpoziju, katerega gostitelj je bila Visoka šola za dizajn, obravnavalo dobre prakse oblikovanja, ki omogočajo obrniti nevidno v vidno, marginalne skupine v socialno aktivne posameznike in jim omogoča prepoznavnost v njihovem okolju. Prispevki predstavljeni na simpoziju bodo v veliko pomoč pri definiranju ciljev in smernic za razvoj novih izdelkov za ljudi s posebnimi potrebami, ki poteka v okviru razvojnega projekta RC31. Hkrati pa nam bodo pomagale tudi pri postavitvi strategije trženja in tržnih aktivnosti v kasnejši fazi projekta.Več o dogodku..

 

Komentarji so onemogočeni.

               
ESRR
.
ESRR

Operacija "Pametno akustično pohištvo": »Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj«. Trajanje: 24 mesecev. Vrednost javnega sofinanciranja operacije 308.725 EUR.

ESRR

Operacijo RC 31 delno financira Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega program krepitve regionalnih razvojnih potencialov za obdobje 2007-2013, 1. razvojne prioritete: Konkurenčnost podjetij in raziskovalna odličnost, prednostne usmeritve 1.1. Izboljšanje konkurenčnih sposobnosti podjetij in raziskovalna odličnost.