Kranj, 21. maj 2014. Na skupnem predstavitvenem dogodku Razvojnih centrov slovenskega gospodarstva (RCSG), ki je potekal ob slavnostnem odprtju prostorov RC IKT iz Kranja, so razvojni centri predstavili svoje dosežke, izvedena je bila tudi priložnostna okrogla miza na temo “Razvojne perspektive slovenskega gospodarstva do 2020”. Dogodka se je udeležila mag. Sabina Koleša, generalna direktorica Direktorata za podjetništvo, konkurenčnost in tehnologijo pri MGRT. Razvojni centri INTECH-LES, RACE KOGO in RC31 so se na dogodku predstavili s skupno stojnico. Več o dogodku si lahko ogledate TUKAJ.

 

Komentarji so onemogočeni.

               
ESRR
.
ESRR

Operacija "Pametno akustično pohištvo": »Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj«. Trajanje: 24 mesecev. Vrednost javnega sofinanciranja operacije 308.725 EUR.

ESRR

Operacijo RC 31 delno financira Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega program krepitve regionalnih razvojnih potencialov za obdobje 2007-2013, 1. razvojne prioritete: Konkurenčnost podjetij in raziskovalna odličnost, prednostne usmeritve 1.1. Izboljšanje konkurenčnih sposobnosti podjetij in raziskovalna odličnost.