NAPREDNA AKUSTIKA – zvočna optimizacija vašega prostora

Neenakomeren frekvenčni odziv prostora v območju nizkih frekvenca je lahko izrazita akustična slabost. To velja še posebej za prostore, ki so namenjeni poslušanju glasbe, kot so poslušalnice in studijske kontrolne sobe. Različni prostori imajo povsem drugačen odziv, zato je te prostore težko akustično sanirati s konvencionalnim vnosom akustičnih oblog.

V okviru projekta “Pametno akustično pohištvo” smo v sodelovanju s podjetjem Alples d.d. razvili prilagodljive akustične elemente (PAE), katerih akustične lastnosti se po umestitvi v prostor kot samostojni elementi ali kot del pohištva, nastavijo na osnovi akustične meritve. Storitev akustične optimizacije NAPREDNA AKUSTIKA, je naša zaščitena blagovna znamka.

PAE elementi
Blagovna znamka, UIL, št. 201871161

V prostorih, ker se nahaja ali dela veliko ljudi, je pomembno zagotoviti primerno dušenje zvoka govora, ki se nahaja v srednjih in višjih frekvencah. V takih prostorih lahko akustično optimizacijo dopolnimo z dodajanjem elementov modularnega akustičnega sistema (MAS), ki so na voljo kot absorpcijski pohištveni elementi.

MAS sistem elementov

V kolikor vas zanima izvedba akustične optimizacije vaših prostorov, nam pišite TUKAJ.